Location: 200 Jefferson St, Waterloo IA
Construction Cost: 27 million
Square footage: 150,000
Project Roll: Early Concept through Construction
The arching curve of the roof was derived from a study of human movement.  The result was an elegant curve that reached its apex over the indoor fieldhouse.
City staff enjoys large offices with full height glass near the entrance.  The public enjoys an indoor leisure pool and second floor fitness classes. 
Two indoor tempered fieldhouses allow for all year round tournaments and practices.  The wood slat walls create alcoves of privacy for stretching or resting
On the inside lane of the indoor track runners get to overlook the basketball courts and soccer fields while the outside lane can enjoy the sun and a nice exterior view.
The indoor leisure pool provides a place for parties and all year round swimming opportunities.
Images copyright INVISION

You may also like

Back to Top